Hogyan működik megfelelően az RF Beauty Instrument?

- 2022-02-23-

Amikor a nők nyugodtnak tűnnek, amikor a tünetek, az egész ember sok lesz, az arcon lévő ráncok lassan növekednek, ez általában a kollagén elvesztésével kezdődik, egyesek javítják az orvosi szépséget. Általában fájdalmasabb , és a gazdasági nyomás is viszonylag nagy, és sok nő szenved. A csúcstechnológia fejlődésével javítható az a műszer, amely javíthatja ezt a bőrtünetet. Ez a rádiószépségápolási eszköz, a következő kis sorozat azt mondta, hogy az RF működési elveszépségápolási eszköz, és hogyan lehet korrigálni az alsó RF szépségmérőt? működtet

Hogyan működik az RFSzépség hangszerintézni a háztartást?


Ha nem nagyon van mit javítani a részen, azt szeretné, ha az egész arc teltebbé és finomabbá válna. Javasoljuk, hogy a teljes arc alacsony fokozatot használjon, ne rohanjon a magas fokozat használatával, különösen az Apple izomrészben, ne használjon magas fokozatot, az alacsony pozíció ragaszkodik ahhoz, hogy már látja a bizonyos hatást.

Ha a cél az orcák körvonalának feszesítése, javítsa a frusztrált hús megjelenését. Csak kiváló minőségű biteket használnak azokon a területeken, ahol az arcokat festették, és más alkatrészeket más alkatrészeken. Vagyis a teljes arcot először alacsony sebességfokozattal melegítjük fel, majd a felső pozíciót állítsuk be a két bukkális rész megerősítéséhez, így lesz néhány azonnali és hosszabb távú arcemelő hatás, ami hatékonyabb a víz felszínét.

Ha a cél a relaxáció javítása, szembesülj és fáradt. A teljes arc felmelegítése után kiváló minőségű lesz, és a négy vonal az arcra kerül. Ezek az orr - a fáklya iránya, a száj sarka - a fáklya iránya - a fáklya iránya, a mandibula, a fáklya iránya, nem mozognak egyenletesen, nem körkörös körök egy bizonyos webhely. Ez azért van, hogy néhány összehasonlított kollagén vázat, fárasztó lágyszövetet alakítsunk ki, természetesen a végső hatás nem hasonlítható össze a linearciával.